Home / Adriana Maria Camino Varela, dr. med.

Adriana Maria Camino Varela, dr. med.

Specijalist dermatovenerolog
adriana varela

RADNO VRIJEME

  • Ponedjeljak: 08.00 – 14.00
  • Utorak: 08.00 – 14.00

KONTAKT

  • Ul. dr. Ante Starčevića 45
  • info@marin-med.com
  • +385 (0)20 400 500
  • +385 (0)20 400 505
Dr. Adriana Maria Camino Varela – dermatolog i dermatovenerolog

Naša doktorica je rođena u Argentini, ali je porijeklom Hrvatica. Dr. Adriana Maria Camino Varela je stručnjak dermatolog i za venerologiju. Radila je u Općoj bolnici Dubrovnik, a trenutno kombinira ambulantu Varela i poliklinike Marin Med Dubrovnik s Ligom protiv raka Pelješac-Korčula-Lastovo-Mljet i Domom zdravlja Korčula.

Dr. Adriana Maria Camino Varela i njen suprug, kirurg dr. Diego Carlos Varela (zaposlen u Općoj Bolnici Dubrovnik) otvorili su privatnu ambulantu u Poduzetničkom Inkubatoru Ploče s ciljem približavanja dermatoveneroloških i kirurških usluga stanovništvu koje je dosad moralo putovati u Dubrovnik ili Split.

U sklopu ambulante koju je otvorila sa suprugom, nudi se pregled i uklanjanje madeža. Uz to se nude i ostale dermatovenerološke ili kirurške usluge, od kojih su neke i nove vrste terapija za kliničke i estetke dijagnoze.

Moj je cilj ne samo zapošljavati mlade ljude, već i ponuditi sve mogućnosti  dijagnostike, pregleda, obrade, kozmetologije i estetike, a po mogućnosti također imati goste specijaliste iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika”, izjavila je naša doktorica za Centar za poduzetništvo u Dubrovniku. Prvu suradnju je ostvarila s dr. Irenom Primorac Bošnjak u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Dubrovnik.