Home / Doc. dr. sc. Mladen Miskulin, prim. dr. med.

Doc. dr. sc. Mladen Miskulin, prim. dr. med.

Specijalist ortopedije i traumatologije

RADNO VRIJEME

  • Prema dogovoru

KONTAKT

  • Ul. dr. Ante Starčevića 45
  • info@marin-med.com
  • +385 (0)20 400 500
  • +385 (0)20 400 505

Doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med. specijalist ortoped i traumatolog.

Dr Miškulin je rođen u Zagrebu 1967. godine, gdje je završio osnovnu i srednju školu te živi i danas. Titulu doktora medicine je stekao 1991. godine na Sveučilištu u Zagrebu.

Stručno obrazovanje je stekao tijekom dugogodišnjeg boravka u Italiji, gdje je radio u jednoj od najboljih svjetskih otropedskih klinika – Istituto Rizzoli u Bologni (Italija) te na Ortopedskoj Klinici u Genovi.

Naš ortoped usko je specijaliziran u domeni artroskopske kirurgije koljena, ramena, gležnja lakta i kuka te u području protetske zamjene zglobova ramena, lakta, kuka i koljena.
Član je hrvatskog ortopedskog društva, talijanskog artroskopskog društva te ISAKOS društva (International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine).

Sport je sastavni dio njegove karijere gdje je naš doktor bio član i igrač vaterpolo kluba Mladost iz Zagreba te je osvojio više prvenstava bivše Jugoslavije, dva prvenstva Europe i europski Superkup. Valja napomenuti da je ujedno igrao i za talijanski klub Pro Recco, jedan od najtrofejnijih svjetskih klubova.

Po završetku aktivnog bavljenja sportom, Dr Miškulin je organizirao zdravstvenu skrb u Hrvatskom skijaškom savezu, Hrvatskom vaterpolo savezu te Hrvatskom rukometnom savezu. Dr Miškulin je ujedno i predsjednik zdravstvenog povjerenstva Hrvatskog rukometnog saveza i član Zdravstvene komisije Hrvatskog olimpijskog odbora.

Zbog svog rada i doprinosa hrvatskom sportu, dr Miškulin je odlikovan od strane Predsjednika Republike Hrvatske odlikovanjem Reda hrvatskoga pletera.